Mindenkinek ingyen internet!
Mindenkinek ingyen internet!
2018 Január 24.

Az internet mára a kapcsolattartás és az információszerzés legfontosabb, megkerülhetetlen eszköze lett. Az interneten intézzük ügyeinket, itt vásárolunk, szórakozunk, nem beszélve arról, hogy az információszerzés leggyorsabb eszköze.

A kapcsolattartásra is kiváló. Gondoljunk csak arra, mennyien vállalnak külföldön munkát, és az internet segít egyben tartani a családot, hisz napi szintű lehet a kapcsolat tartás anélkül, hogy sokat kellene költeni rá.

A XXI. században, akinek valamilyen okból nincs internet-hozzáférése, vagy a tudása hiányzik ahhoz, hogy használja az internetet, az lemarad. Az internet része az életünknek, és nem megkerülhető. A társadalmi felelősségvállalás része, az esélyegynlőség alapja, hogy az internet használata mindenki számára alanyi jogon elérhető legyen.

2015-ben a Google elnöke, Erik Schmidt szerint 2020-ra a világon mindenki rendelkezik majd internetkapcsolattal. A net Párt azon dolgozik, hogy ne kelljen szégyenkeznünk, és Magyarország ne a sereghajtók között legyen.


Legfrissebb Híreink

Kezdjünk jövőben gondolkodni!